Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ

 In ΝΕΑ ΜΑΣ

Η Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης είναι μια πρόταση να εξερευνήσουμε τα προσωπικά διλήμματα και δίπολα που μας ενεργοποιούν ή μας καθηλώνουν σε κάποια φάση στην ζωή μας. Πώς; Βιώνοντας τον Εαυτό μας σε σχέση με   τον Άλλον/ην, με τη μέθοδο της Παρεμβαίνουσας Μη Κατευθυντικότητας.

Πότε: 15:00-17:00       Κόστος κύκλου : 50 ευρώ

Διάρκεια: Ο πρώτος Κύκλος διαρκεί 5 Παρασκευές αρχομένης 9/2

Περισσότερες  πληροφορίες: 6934714388, 2421058128

Περισσότερες πληροφορίες για τη μέθοδο της Παρεμβαίνουσας Μη Κατευθυντικότητας στο  Ινστιτούτο Βιωματικής Εκπαίδευσης, Εμψύχωσης και Ψυχοθεραπείας «ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – NDI»

 

Στην Παρεμβαίνουσα Μη Κατευθυντικότητα, ο εμψυχωτής δημιουργεί το κλίμα ώστε η ομάδα να αποδέχεται την ετερότητα του κάθε συμμετέχοντα ώστε τα μέλη να μοιράζονται την εμπειρία τους στο εδώ και τώρα. Ασκούνται εφαρμοσμένες τεχνικές επικοινωνίας, δόμησης σχέσεων και συγκινησιακής ενεργοποίησης,  όπως επίσης και τεχνικές εμπνευσμένες από την Βιοενέργεια, το Ψυχόδραμα, το Αυθόρμητο θέατρο, την Art therapy.

Η Ομάδα είναι βιωματική και εστιάζει στην ανάδειξη των επιθυμιών, στο ουσιαστικό μοίρασμα, στην επικοινωνία με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Μέσω βιωματικών ασκήσεων, ο εμψυχωτής διευκολύνει τους συμμετέχοντες να αναγνωρίσουν, να εκφράσουν και να υλοποιήσουν επιθυμίες  τους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον θετικής αποδοχής.