Εγχειρίδιο «CoopAbility»

 In ΚΕΙΜΕΝΑ, ΝΕΑ ΜΑΣ, Σεμινάρια Επιχειρηματικότητας

Με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουμε το επιμορφωτικό εγχειρίδιο «CoopAbility», το οποίο απευθύνεται σε άτομα με αναπηρία, σε φροντιστές ατόμων με αναπηρία, καθώς και σε όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες και να αναπτύξει δεξιότητες για την κοινωνική επιχειρηματικότητα με έμφαση στην αναπηρία.

Ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να περιηγηθεί, μέσα από χρήσιμες ερωτήσεις, παραδείγματα και θεωρητικές αναφορές σε 7 επιμέρους κεφάλαια για την κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία και τις ευκαιρίες για τα άτομα με αναπηρία, και να αναπτύξει δεξιότητες κοινωνικής επιχειρηματικότητας, μέσα από βιωματικές ασκήσεις και ασκήσεις προσομοίωσης . Το κείμενο σας προσκαλεί σε μια μαθησιακή διαδικασία που μπορείτε να πραγματοποιήσετε είτε ατομικά είτε ομαδικά, είτε είστε ήδη κοινωνικοί συνεταιριστές είτε επιθυμείτε να γίνετε.

Οι κοινωνικοί συνεταιρισμοί (Coop) προσφέρουν ευκαιρίες και διεξόδους στα άτομα με αναπηρία (Ability).

Το επιμορφωτικό εγχειρίδιο CoopAbility που διαθέτουμε σε εσάς είναι η προσπάθειά μας να ενισχύσουμε την πρόσβαση σε αυτές τις ευκαιρίες και διεξόδους!

Το εγχειρίδιο CoopAbility διετίθεται σε μορφή αρχείου pdf και σε μορφή προσβάσιμου αρχείου word για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα σε εσάς.

Μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε δωρεάν το εγχειρίδιο «CoopAbility» ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους!

 

CoopAbility προσβάσιμο εγχειρίδιο word

CoopAbility εγχειρίδιο pdf

 

Θα χαρούμε να μας δώσετε και την ανατροφοδότησή σας πατώντας ΕΔΩ !

 

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Σημεία Στήριξης», που συγχρηματοδοτείται από το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου, το Ίδρυμα Α. Γ. Λεβέντη, το Κοινωφελές Ίδρυμα Αθανάσιος Κ. Λασκαρίδης, το Costas M. Lemos Foundation, το Κοινωφελές Ίδρυμα Κοινωνικού και Πολιτιστικού έργου ΚΙΚΠΕ, το The Hellenic Initiative Canada, το Ίδρυμα Αθηνάς Ι. Μαρτίνου και το Ίδρυμα Μποδοσάκη.