Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας 2016: Στροφή στην οικογένεια

 In ΝΕΑ ΜΑΣ

Με χαρά σας προσκαλούμε στις ομιλίες “Διάλογοι Θεολογίας – Ψυχολογίας” που συνδιοργανώνονται, για τέταρτη συνεχή χρονιά, από την ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ και την Ακαδημία Θεολογικών Σπουδών Βόλου. Οι φετινές ομιλίες χαρακτηριζονται από μία στροφή στην συστημική και οικογενειακή προσέγγιση των ατομικών προβλημάτων και από το ενδιαφέρον για την παιδική ηλικία και την κατάλληλη διαχείριση των αναγκών της.

Η πρώτη συνάντηση με τίτλο «Μιλώντας στα παιδιά για την αρρώστια και την απώλεια» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου 2016, και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο Βόλου. Προσκεκλημένοι ομιλητές ο πατέρας Σταύρος Κοφινάς, Θεολόγος, Ψυχοθεραπευτής, και ο κύριος Κυριάκος Βλασσόπουλος, Ψυχοθεραπευτής, Ομαδικός αναλυτής.

Η δεύτερη συνάντηση με τίτλο «Μιλώντας στα παιδιά για την αποτυχία και το λάθος» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2016, και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημαρχείου Βόλου. Προσκεκλημένοι ομιλητές η κυρία Ελένη Αγγελοπούλου – Καραγιάννη, Παιδοψυχίατρος, Υπαρξιακή Ψυχοθεραπεύτρια και ο κύριος Μάριος Κουκουνάρας-Λιάγκης, Λέκτωρ Διδακτικής Τμήματος Θεολογίας, Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

dialogoi 2016 1dialogoi 2016 2