Εναλλακτικές θεραπείες – ετήσια εκπαίδευση

 In ΝΕΑ ΜΑΣ, Σεμινάρια ολιστικής

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ – ΕΜΨΥΧΩΣΗ Ντόβρος Εμμανουήλ-Ιωάννης, Ολιστικός Θεραπευτής (MSc), Ειδικευμένος στις τεχνικές SuJok, Καρανιοϊερή Θεραπεία, θεραπεία με Ανθοϊάματα, Εφαρμοσμένη Κινησιολογία, Ηχομασάζ, Ολιστική μάλαξη, μάλαξη με βεντούζες, Ιπποκρατική μάλαξη και Ασιατικό μασάζ, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Εργοσπιρομετρίας, Άσκησης και Αποκατάστασης, μέλος του International Association of Health Care Practitioners.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Αυτό το ταξίδι του κάθε σπουδαστή να οργανώσει γνώσεις, να δοκιμάσει τεχνικές, να υιοθετήσει επαγγελματικές αρχές, ερχόμαστε να καθοδηγήσουμε και να εμψυχώσουμε στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης 1 της ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ το ΚΔΒΜ-1 της ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ
Πιστοποίηση: Το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών Εναλλακτικές Θεραπείες του ΚΔΒΜ της ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ έχει συμπεριληφθεί στην εγκεκριμένη αίτηση για χορήγηση άδειας ιδιωτικού φορέα εκπαίδευσης και κατάρτισης προς τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Διδασκαλία: Ο Γιάννης Ντόβρος διαθέτει όχι μόνο επαγγελματική εμπειρία στην εφαρμογή εναλλακτικών θεραπειών, αλλά και οργανωτική εμπειρία στο Spa Management. Διαθέτει εκπαιδευτική επάρκεια και συνολική γνώση και θεραπευτική εμπειρία μια ευρείας γκάμας ολιστικών μεθόδων.

Προγραμματισμός:Η διάρκεια σπουδών είναι 200 ώρες. Τα μαθήματα διεξάγονται μία ημέρα κάθε μήνα.

Καινοτομία: Το ΚΔΒΜ-1 της ΠΟΡΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ αποτελεί το πρώτο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στη Θεσσαλία που υλοποιεί ετήσιο κύκλο εκπαίδευσης στις εναλλακτικές θεραπείες. Το πρόγραμμα σπουδών αντιστοιχεί στους κωδικούς 223 και 2230 σύμφωνα με την κωδικοποίηση επαγγελμάτων ISCO-08.

ΚΟΣΤΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Συνοπτικό πρόγραμμα σπουδών

  • Τεχνικές ευεξίας και Ιπποκρατικές τεχνικές χαλάρωσης

-Χειρισμοί

-Ενδείξεις

  • Ασιατικές τεχνικές διατάσεων

-Χειρισμοί

-Ενδείξεις

  • Περιτονιακή κινητοποίηση

-Χειρισμοί

-Ενδείξεις/Αντενδείξεις

-Πρωτόκολλα

  • Ηχογαβάθες
  • Κρανιοϊερή θεραπεία

-Χειρισμοί

-Ενδείξεις/Αντενδείξεις

-Πρωτόκολλα

  • Αποσυμφόρηση με βεντούζες

-Ενδείξεις/Αντενδείξεις

-Χαρτες

  • Sujok

-Χάρτες